تمام حقوق علامت تجاری جهان آب برای گروه صنعتی آیریک محفوظ است. هرگونه کپی برداری شرعا حرام و قانونا تحت پیگرد قرار میگیرد.
پمپ اسید سولفوریک را می توان مدلی از پمپ ضد اسید در نظر گرفت. جهت جابجایی اسید سولفوریک با غلظت بالا از این پمپ استفاده می کنند. صنایعی نظیر تولید باتری، آبکاری، فرآوری های مواد معدنی و … به انتقال اسید سولفوریک نیاز دارند و از این پمپ استفاده می کنند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
همانطور که اشاره کردیم، در پمپ بدون آببندی یا پمپ ضد اسید ، قسمت مکانیکال سیال وجود ندارد و حذف شده است.
قسمت حلزونی پمپ پلیمری یا پمپ اسید با کمک محافظ فلزی پوشش داده میشود . در واقع محافظ فلزی باعث تقویت و استحکام این دسته از پمپها میشود.
در پمپ بدون آب بندی قطعاتی که در تماس با مایعات قرار میگیرند، باید با بهترین مواد ساخته شوند تا مقاومت ویژهای را از خود به نمایش بگذارند.
سیستم آب بندی در این نوع پمپ ها معمولا از قوی ترین نوع متریال ها استفاده می شود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
پمپهای شیمیایی که به نام پمپ پلیمری نیز شناخته میشوند، یک نوع پمپ مخصوص هستند که به منظور انتقال راحت سیالات در صنایع شیمیایی و دیگر صنعتهای مرتبط با بخش شیمیایی عرضه website میشوند. پمپهای شیمیایی به گونهای ساخته شدهاند که تحمل طیف وسیعی از دما و فشار را دارند و برای فرآیندهای صنعتی مختلف قابل استفاده هستند.
این پمپ در صنایع مختلفی همچون نساجی، آب و فاضلاب، تصفیهخانهها، صنعت ذوب و ماشینکاری، رنگ و رزین، بهداشت و … کاربردهای متعددی دارد و در دو نوع مگنتی و شفت دار در دسترس قرار داد.
با تغییری ساده در وضعیت پره های پروانه میتوان عملکرد پمپ را در خروجی تغییر داد و در صورتی که بر اثر مرور زمان و رسوب گرفتگی لوله خروجی، قطر آن کاهش یافته یا مسدود شود، عملکرد پمپ برای تولید فشار دچار تغییر نشده و به پمپ آسیب وارد نمی شود.
قیمت فروش پمپ پلیمری در کل به سبب پایینتر بودن قیمت مواد پلاستیکی و مشتقات نفتی نسبت به فلزات پایین تر از نمونه های پمپ های اسید و مواد استیل می باشد. در مقایسه با پمپ های اسیل و فلزی پمپ پلیمری دارای مقاومت بالاتری در تماس با سیالات خورنده به سبب واکنش پذیری بسیار پایین مواد پلیمری دارد اما محدودیت هایی در کاربری بالاخص در دماهای بالا و فشار های بالا که در انتقال سیال به ارتفاعات بالا پدید می آید است. از این رو دو فاکتور بسیار پر اهمیت در انتخاب و کاربری پمپ پلیمری حداکثر دمای سیال و حداکثر فشار کاری می باشد.
در پمپ پلیمری یا پمپ اسیدی با چرخش پروانه توسط الکتروموتور سیال مکش پیدا کرده و شتاب و فشار افزایش و در نتیجه سیال پرفشار خارج می شود.
جامداتی که به صورت سوسپانسیونی در محلول پمپ شونده بوده و یا خورنده است.